logo
 
Kezdőoldal
Szolgáltatásaink
Letöltések
Referenciáink
Rólunk mondták
Ajánlatkérés
Elérhetőségeink
 
 
Domain regisztráció
Tárhely ajánlatunk
Weboldal készítés
Alkalmazásfejlesztés
Szerver telepítés
Hálózat építés
Keresőoptimalizálás
 
Keresőoptimalizálás & keresőmarketing- megtalálhatóság a weben

Keresőoptimalizálás & keresőmarketing gazdasági előnyei:

- Termékem, szolgáltatásom potenciális célközönsége számára folyamatos elérhetőséget és megtalálhatóságot biztosít a nap 24 órájában.
- Látogatottság növelése: ha belegondolunk, hogy mekkora erőfeszítésbe kerül látogatókat csábítani oldalunkra, akkor a keresőoptimalizálás költséghatékonyan segíthet ebben.
- Költségek csökkentése: ha a weboldal látogatottságának növelése a cél, akkor nem egy-két hetes növekedést várunk el, hanem folyamatos látogatottság emelkedést.
- Olyan vásárlók érhetőek el, aki épp egy megoldást keresnek: egy terméket vagy szolgáltatást szeretnének vásárolni, igénybe venni.
- Megtérülő pénzügyi befektetés: szakszerűen elkészített oldal, tudatos optimalizálással folyamatosan ingyenes látogatókat biztosít minimális költségszinttel. A keresőoptimalizálás eredménye pontosan lemérhető. Kiszámítható, hogy az optimalizálásra fordított összeg hány látogatót hozott, abból mennyi árajánlatot kértek és abból hány megrendelés született.
- Más hirdetési formákkal szemben nemzetközi piacokra juthatunk el. Ha belegondolunk, hogy hány olyan hirdetési forma van, amely segítségével egyáltalán el tudunk jutni külföldi piacokra, akkor keveset tudnánk összeszámolni. Amellyel pedig el tudnánk jutni, az valószínűleg olyan költségeket jelentene, ami számunkra már nem biztos, hogy megtérülne.


Bővebben :    Linkstratégia, Pagerank    Keresőoldalak

Jogi nyilatkozat

Copyrights © 2005 InterDesign.hu. Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette és optimalizálta www.interdesign.hu.
Optimális képfelbontás 1024x768. Ajánlott böngésző : Firefox 1+ .