logo
 
Kezdőoldal
Szolgáltatásaink
Letöltések
Referenciáink
Rólunk mondták
Ajánlatkérés
Elérhetőségeink
 
 
Domain regisztráció
Tárhely ajánlatunk
Weboldal készítés
Alkalmazásfejlesztés
Szerver telepítés
Hálózat építés
Keresőoptimalizálás
 
Referenciáink

Alkalmazásfejlesztés :
Egyedi megrendelésre vállaljuk internetes alkalmazások fejlesztését, minden olyan ügyviteli, kereskedelmi problémára, melyet az interneten keresztül lehet bonyolítani a megfelelő alkalmazást fejlesztjük ki. Az általunk használt programok lehetővé teszik, hogy adott megbízásra, testre szabott megoldást készítsünk. Nem kell alkalmazkodni előre megírt szoftverekhez, az ízlésesen kialakított kezelőfelületek, és az egyszerű kezelhetőség segíti megrendelőink munkáját.
> Alkalmazásfejlesztés referenciáink <


Weboldal készítés :
Az internetes megjelenés napjainkban már elengedhetetlen stratégiai előnyt jelent vetélytársaink előtt. Az elektornikai úton megjelenő cégek bátran mondhatják, hogy nemcsak a kor de a saját elképzelésük szerint alakítják céges profiljukat.
> Weboldal készítés referenciáink <


Webhosting :
Mindenkori célunk termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, hogy partnereink üzleti sikeréhez hozzájárulhassunk. Ez csak stabil, megbízható szolgáltatásokkal és termékekkel lehetséges. Büszkék vagyunk valamennyi ügyfelünkre, s még büszkébbek, ha tudjuk sikerük egy részéhez mi is hozzájárulhattunk.

Szerver telepítés, karbantartás :
Munkatársaink több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek Linux, Unix ls Windows rendszerű szerverek telepítésében, üzemeltetésében. Bízza ránk vállalkozása szervereinek telepítését, karbantartását, hogy a jövőben biztonságban tudhassa adatait.

Hálózatok telepítése, felügyelete :
Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik vezetékes és vezetékbélküli hálózatok kialakításában, üzemeltetésében. Ha egy biztonságos, és gyors helyi vagy akár nagyobb hálózatra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, ügyfélszolgálatunk várja hívását!Jogi nyilatkozat

Copyrights © 2005 InterDesign.hu. Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette és optimalizálta www.interdesign.hu.
Optimális képfelbontás 1024x768. Ajánlott böngésző : Firefox 1+ .