logo
 
Kezdőoldal
Szolgáltatásaink
Letöltések
Referenciáink
Rólunk mondták
Ajánlatkérés
Elérhetőségeink
 
 
Domain regisztráció
Tárhely ajánlatunk
Weboldal készítés
Alkalmazásfejlesztés
Szerver telepítés
Hálózat építés
Keresőoptimalizálás
 
Szolgáltatásainkról röviden

Webhosting - Tárhely bérlés

Ahhoz, hogy az Ön weboldala mindig elérhető legyen szüksége van egy megbízható helyre, ahol tárolhatja weblapját. Mi ezt a biztos környezetet nyújtjuk Önnek megfizethető árakkal és a szolgáltatások széles választékával. Nem számít, hogy Önnek egy egyszerű oldala, vagy egy komplett e-commerce rendszere van, nálunk megtalálja amit keres. Nagy teljesítményu szervereink a nap 24 órájában készen állnak az Ön látogatóinak fogadására. Dokumentumainak biztonságát a budapesti BIX csomópontnál lévo légkondícionált, szünetmentes áramforrással biztosított szerver-terem, a megbízható és biztonságos Linux operációs rendszer, és a folyamatos rendszer-felügyelet garantálja. A gyors elérést a 100 Mbit/sec-es sebességu internet kapcsolat biztosítja.

Kérjük, tekintse át tárhely csomagjainkat és válasszon igényei szerint. Amennyiben csomagjaink közül nem találja meg az önnek megfelelőt, vegye fel felünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot!

Weboldal készítés, karbantartás

Egy weboldal legyen gyors, áttekinthető, keresőkben jól megtalálható és természetesen szép!
A weboldal egy tükör. Sugallhat vidámságot vagy visszafogottságot, lehet extravagáns vagy elegáns. A lényeg az, hogy tükrözze a bemutatott személy vagy cég jellegzetes vonásait.
Természetesen a külső még nem minden. A világháló adta lehetőségek teljeskörű kihasználáshoz olyan rejtett alkalmazásokra van szükség, melyek a háttérben tevékenykedve feldolgozzák az adatokat, elküldik a leveleket, figyelik a látogatók szokásait, egyszóval hatékonnyá és érdekessé teszik a honlapot.
Mi elkészítjük az Ön igényeinek megfelelő honlapot!
Önnek nincs más dolga, mint az előzetes megbeszélések során meghatározni számunkra a honlap stílusát és információtartalmát és mi gondoskodunk az oldalak elkészítéséről és későbbi rendszeres frissítéséről, valamint a domainnév regisztráltatásáról és a virtuális webszerver bérletéről.


Internet alapú alkalmazások fejlesztése

Az Internet robbanásszerű elterjedése felgyorsította az üzleti életet, kibővítette a rendelkezésre álló lehetőségek körét. Ezzel párhuzamosan megnövekedtek a vállalkozások arculatával kapcsolatos elvárások, az információk állandó rendelkezésre állásának igénye.
Sok vállalat vagy intézmény szembesül azzal a problémával, hogy a belső folyamatok, illetve a szerkezeti struktúra folytán egyfelől nem kapnak a piacon olyan kész informatikai rendszert, amely képes lenne kielégíteni igényüket, másfelől ha mégis kapható ilyen, rendkívül magas ára miatt megfizethetetlen számukra. Ilyenkor a legjobb megoldást a testreszabott, egyedi alkalmazás kifejlesztése jelenti...

Hálózatok építése, karbantartása

Manapság a hálózatok mindennapos, elérhető eszközökké váltak. Segítségével hatékonyabbá és egyszerűbbé válik a munka, továbbá jelentős megtakarításokat érhet el az erőforrások megosztásával. Ezzel egyidejűleg megnőtt a megbízhatóság és a biztonság szerepe is.
Legyen szó akár két-három pc-ről, vagy sokfelhasználós, több telephellyel, sok szerverrel üzemelő vállalati gépparkról, a berendezések közötti minőségi, gyors, megbízható kapcsolat kialakítása komoly szakmai feladat.
Cégünk az igények felmérése után képes a tanácsadás, a hálózattervezés és az kivitelezés feladatát ellátni, az elkészült hálózatot hosszútávon üzemeltetni.
Amennyiben hálózatépítés szolgáltatásunkról szeretne többet megtudni, vagy ajánlatot kérni, ügyfélszolgálatunk készséggel várja érdeklődését.

Szerver telepítés, karbantartás

Érdeklődés, igény esetén a következő funkciókat tudjuk vállalni, telepíteni, adminisztrálni:

- mail szerver (SMTP, POP3, IMAP)
- web, proxy, DNS szerver
- tűzfal, NAT
- VPN hálózatok
- adatbázis szerver (MySQL, PostgreSQL, InterBase, Oracle)
- File és nyomtató szerver


Szerverépítés esetén javaslatokat tudunk tenni helyzetfelmérés után.

Elsosorban UNIX szerverek kialakítását támogatjuk, de szükség/igény esetén Windows NT/2000 szervereket installálunk adatbázisokhoz, és/vagy MS Exchange levelezo rendszert üzemeltetünk.

Technikai jellegü kérdését bármely fentebb írt ponttal kapcsolatban várjuk a feltüntetettt címeken!Jogi nyilatkozat

Copyrights © 2005 InterDesign.hu. Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette és optimalizálta www.interdesign.hu.
Optimális képfelbontás 1024x768. Ajánlott böngésző : Firefox 1+ .